Opnieuw onderweg - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Timon Knigge - WaarBenJij.nu Opnieuw onderweg - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Timon Knigge - WaarBenJij.nu

Opnieuw onderweg

Door: Timon

Blijf op de hoogte en volg Timon

05 Juni 2016 | Nederland, Leiden

Alles weer gepakt, alle staat klaar om op de motor gehesen te worden. Morgen dag van vertrek. Na Nieuw Zeeland en de prachtige rit door Chili en Argentinië is het nu tijd voor de grenzen van Europa.

Geen drie maanden deze keer maar toch een stevige zes week. Genoeg om weer los te komen van het dagelijkse ritme en niet het gevoel te hebben 'op vakantie' te zijn. Wederom op de motor, wederom alleen. Zes weken toeren door de Balkan; Slovenië, Kroatië, Montenegro, Albanië, Macedonië en vanaf daar zien we wel weer verder...

De tijd aan mezelf, geen haast en vooral genieten. Genieten van de natuurschoon en de nieuwe culturen. Nieuwe vergezichten, nieuwe ervaringen. Ik ben klaar om te vertrekken...

• 06 Juni 2016 - 07:12

Ingrid Ike:

Fijne reis! en gaaf dat je weer je avonturen met ons wilt delen!

• 06 Juni 2016 - 10:17

Onno:

goede reis en heel veel goed moto .rweer

• 06 Juni 2016 - 15:53

Yvonne Lemmens:

Heeej Timon! Wat een fijn plan is dat. En wat een leuke verrassing. Behouden vaart en veel moois en fijns wens ik je! Mijn tip: sla Bosnië en Kosovo niet over. :-)

• 06 Juni 2016 - 19:15

Gerda: